Produkter og Tjenester Kontakt Oss Visjon Selskaper i A2G Nettbutikk

Tenk mindre TENK STØRRE

For en lekmann er valgene i forhold til trykke- og printprosessen mange, og resultatene svært ulike. Større formater roper høyere og klarere, skaper større oppmerksomhet, og ditt produkt og dine budskap kommer derfor også tydligere frem. Mens den store printen forblir på stedet, vil en hendig brosjyre bli tatt med videre på reisen, og blir gjerne lest både 2 og 3 ganger. Sprer du dine budskap over flere medier, oppnår du en uvurderlig gjenkjennelsesfaktor hos dine potensielle kunder.


Digitalt Trykkeri

Vi har erfarne rådgivere og de rette fagfolkene til å hjelpe deg med din neste trykksak. Vi lager også både layout og design til din brosjyre, folder eller dine visittkort dersom du ønsker dette. Våre mediegrafikere har som spesialkompetanse å gi deg det absolutt optimale sluttresultatet.


Storformat Print

Vi produserer høy- oppløselig print av høy kvalitet. Rollups, bannere, postere, tapet og andre storformatprint på en rekke ulike papirtyper. Vi kan også produsere en rekke typer etiketter i god kvalitet, noe som gir deg et fleksibelt og kostnadseffektivt produkt til bruk i din markedsføring.


Ferdiggjøring & Montering

Vår kompetanse og bredde i tilbudet på ferdiggjøring er så god at flere av våre konkurrenter kjøper tjenester hos oss. Om det er preging, laminering, limfres, falsing, stansing eller hva du måtte ønske er A2G Profilering det naturlige valget. Hvis dere trenger hjelp med montering har vi også meget kompetente montører som kan stille på kort varsel.